Wat zijn de beste condooms? Ontdek mijn ervaringen!

Wat zijn de beste condooms om jezelf of jouw geliefde te verwennen? Condooms zijn er in alle soorten en maten, dit maakt het lastig om een keuze te maken. Ik ga ervoor zorgen dat jij aan de hand van dit artikel makkelijker een keuze kunt maken.

Ten eerste moet je je afvragen waar jij jouw rubbertjes (=condoom) voor wilt gaan gebruiken. Is het voor oraal, anaal of vaginaal gebruik? In dat opzicht zijn er al een aantal verschillende condooms, lees snel door om erachter te komen welke voor jouw geschikt zijn.

5 populaire condooms

Verkrijgbaar bij

erovibes.nl (€16,90)
Laatst bijgewerkt: 27 januari 2023 - 04:08

Verkrijgbaar bij

erovibes.nl (€10,90)
Laatst bijgewerkt: 27 januari 2023 - 04:08

Verkrijgbaar bij

erovibes.nl (€10,90)
Laatst bijgewerkt: 27 januari 2023 - 04:08

Verkrijgbaar bij

erovibes.nl (€23,90)
Laatst bijgewerkt: 27 januari 2023 - 04:08

Verkrijgbaar bij

erovibes.nl (€10,90)
Laatst bijgewerkt: 27 januari 2023 - 04:08

Kies de juiste maat

Veel mannen hebben geen flauw idee wat voor maat condooms hij nodig heeft. Veel mannen, jij waarschijnlijk ook, gaat er van uit dat de lengte het belangrijkste is bij het kiezen van de juiste condoommaat.

Dit is echter niet zo, de omtrek van de penis is een heel belangrijk gegeven bij de keuze. Een condoom hoort niet te strak te zitten omdat de kans op scheuren dan groter is. Wanneer de condoom te los zit, is de kans groter dat dat deze afglijdt.

De nominale breedte is een gegeven maat van een condoom. Wanneer jij een condoom op een plat voorwerp legt, is de breedte van de condoom de nominale maat. In de meeste gevallen is dit 52 tot 56mm.

De maat kun jij ook bepalen door middel van een handige tool, deze is te gebruiken door hier te klikken.

Selecteer condooms op het gebruik

Zoals ik eerder al aangaf, is het maken van een keuze belangrijk bij het soort seks wat er verricht gaat worden.

Hierbij heb ik het over de volgende soorten seks:

  • Orale seks
  • Vaginale seks
  • Anale seks

Bij orale seks is het logisch dat rubbertjes met een smaakje het beste uit de test komen. Tegenwoordig zijn er veel smaken beschikbaar, de keuze is dus reuze. Naast dat deze lekker zijn qua smaak, is de geur van deze condooms ook nog eens lekker. Smaken zoals chocolade, aardbei en banaan komen het beste uit de test.

Bij vaginale seks zijn vrijwel alle anticonceptiemiddel die jij op het internet kunt vinden geschikt. Aanrader bij vaginaal gebruik is een condoom met extra stimulatie zoals goede glijmiddelen die je hier kunt vinden.

Tevens bestaan er ook verschillende condooms met ribbeltjes of nopjes om de sensuele ervaring te laten genieten.

Zoek uit welk materiaal geschikt is

Wellicht denk je nu, wat bedoelt hij hiermee? Dat is heel simpel, condooms zijn er in verschillende maten, geuren, smaken en materialen. Het meest gebruikte materiaal is rubber latex omdat dit een erg sterk materiaal is dat ervoor zorgt dat een SOA en een eventuele zwangerschap voorkomen kunnen worden.

Er zijn ook synthethische, latexvrije rubbertjes die gemaakt zijn van polyisopreen of polyurethaan. Deze zijn vaker wat dunner dan condooms van rubber latex, maar hebben wel dezelfde eigenschappen op het gebied van SOA’s en zwangerschappen. Deze rubbertjes zijn in de regel wat duurder dan condooms van rubber latex.

Wat zijn de beste condooms?

Wat zijn nou de beste condooms?

De beste kapotjes (=condoom) hangt dus af van een aantal situaties waarin jij verkeerd. In het verleden heb ik in dezelfde situaties gezeten als jij en daarvoor heb ik een heleboel condooms geprobeerd en uitgetest. Dit wil zeggen dat mijn ervaring met onderstaande condooms eerlijk en echt zijn.

1 – Durex Classic Natural

De Durex Classic Natural condooms mogen absoluut niet ontbreken in mijn lijstje. Dit is de perfecte condoom als je het de eerste keer veilig wilt doen.

De condooms zijn gemaakt van transparant, natuurlijk rubber latex en er zit een prettige geur aan waardoor jouw seksbeurt onvergetelijk wordt. De pasvorm is speciaal gemaakt voor meer comfort en de nominale breedte van een condoom is 52 of 56mm. Afhankelijk van de keuze die je maakt.

Mijn ervaring met deze condoom is pretter, naast dat het een betrouwbaar product is, is de geur lekker en geeft het een vertrouwd en veilig gevoel. Als jij geen zin hebt om de hoofdprijs te betalen voor condooms, zijn dit de perfecte condooms.

Deze condooms zijn te verkrijgen in 6, 20, 40 of 60 stuks.

Verkrijgbaar bij

erovibes.nl (€15,90)
Laatst bijgewerkt: 27 januari 2023 - 04:08

Verkrijgbaar bij

erovibes.nl (€23,90)
Laatst bijgewerkt: 27 januari 2023 - 04:08

2 – Durex Invisible Condooms Extra Dun

Durex Invisble Condooms Extra Dun is een condoom die je hetzelfde kunt ervaren als seks zonder condoom omdat hij zo dun is. Tevens wordt er glijmiddel meegeleverd om zo de seks te kunnen optimaliseren.

De condooms zijn gemaakt van natuurlijk latex en beschikken over een nominale maat van 52mm. Door de hoge gevoeligheid en de dikte is de kans op scheuren wel groter. De condoom zelf is beschermend tegen SOA’s en zwangerschappen. Dus daar hoef je je geen druk om te maken.

Zelf heb ik deze condoom als zeer prettig mogen ervaren, het voelde voor mij alsof ik er geen om had, wat de seks automatisch een stuk aantrekkelijker heeft gemaakt.

Geïnteresseerd in een condoom waarbij je niet het idee hebt dat je er een om hebt? Schaf deze dan direct aan via onderstaande link en maak de seks nog beter dan dat hij al was.

Verkrijgbaar bij

erovibes.nl (€20,90)
Laatst bijgewerkt: 27 januari 2023 - 04:08

3 – Durex Condooms Orgasm’Intense

Durex Condooms Orgasm’Intense zijn de rubbertjes die ervoor zorgen dat een orgasme sneller en intenser voelt. Door de ribbeltjes, nopjes en een stimulerende gel (Desirex) is de seks warmer, koeler en voelt het tintelend. Een ware sensatie dus.

Deze anticonceptiemiddelen zijn speciaal gemaakt om het genot van de vrouw te verhogen, de condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubber latex en deze doen qua kwaliteit absoluut niet onder als latex condooms van natuurlijk rubber.

De nominale breedte van deze kapotjes is 56mm en met de speciale pleasure-fit pasvorm wordt het comfort ook nog eens verbeterd.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze condooms nogal prijzig vond, maar na het gebruik hiervan snapte ik direct waarom dit kostenplaatje aan dit product hangt. Het intens gevoel merk je echt direct bij een vrouw en zorgt voor snellere resultaten. Voor mij is dit een van de beste rubbertjes die er in de markt zijn, ondanks de prijs.

Verkrijgbaar bij

erovibes.nl (€20,90)
Laatst bijgewerkt: 27 januari 2023 - 04:08

4 – My.Size Condooms maat 64

Deze condooms zijn qua pasvorm een van de beste die er bestaan. Middels een handig meetlint kun jij de maat van jouw penis opmeten en vervolgens een van deze producten aanschaffen. Op deze manier weet je dus altijd dat het rubbertje goed op jouw penis zal passen, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Er zijn maar liefst 7 verschillende maten, waardoor jouw maat er altijd bij zit en je dus absoluut geen zorgen hoeft te maken tijdens de seks.

De kapotjes hebben een nominale breedte van 64mm en een lengte van maar liefst 223mm. Het materiaal van dit product is latex en er wordt glijmiddel meegeleverd. Per aankoop worden er 36 stuks meegeleverd.

De beste ervaring die ik met dit product heb gehad is met name de pasvorm. Je weet absoluut zeker bij het bestellen dat de maat die je kiest ook gaat passen. Qua ervaring is het hetzelfde als het eerste product. Maar dit is absoluut een aanrader als jij niet zeker weet welke maat jij nodig hebt. Je meet het gewoon even op met behulp van de tool en voilá.

Verkrijgbaar bij

erovibes.nl (€13,90)
Laatst bijgewerkt: 27 januari 2023 - 04:08

5 – Durex Performa Condooms

Durex Performa Condooms zijn rubbertjes die ervoor zorgen dat het orgasme van een man langer duurt. Wanneer jij dus bloedje geil bent en zin hebt in langdurige seks, is dit anticonceptiemiddel een absolute aanrader.

Middels een speciale gel wordt het orgasme uitgesteld, de rubbertjes zijn gemaakt van transparante latex van natuurlijk rubber met glijmiddel. De speciale vorm zorgt voor meer comfort en er is net als bij vrijwel iedere andere condoom een reservoir voor het sperma op te vangen.

LEESTIP -> Wil jij meer sperma spuiten? Klik dan hier!

Er wordt geschreven dat de orgasme langer duurt, dus ik was benieuwd of dit wel echt zo was. Nadat ik dit product had aangeschaft, heb ik het getest met mijn vriendin. Ik moet eerlijk zijn en kan er niet omheen draaien, dat het orgasme toch echt een stuk langer duurde dan voorheen.

Dit maakte de beleving vanuit mij en mijn vriendin een stuk intenser en het voelde fantastisch aan. Een absolute aanrader wanneer jij zin hebt om het potje seks wat spannender en voor een langere duur te maken.

Verkrijgbaar bij

erovibes.nl (€20,90)
Laatst bijgewerkt: 27 januari 2023 - 04:08

6 – Pasante King Size

De naam Pasante King Size doet jou hoogstwaarschijnlijk al iets. Deze condooms zijn speciaal gemaakt voor mannen met een maatje meer. De condooms zijn maar liefst 20cm lang en een stuk wijder dan de meeste rubbertjes.

Je krijgt bij aankoop maar liefst 144 stuks, waardoor jij enige tijd op het hobbelpaard vooruit kunt.

Ik heb deze ook geprobeerd en raad ze echt iedere man aan met een maatje meer. In het verleden heb ik vaker condooms geprobeerd waar de maat ook groter zou zijn, maar dit viel vaak toch tegen. Je koopt bij deze set maar liefst in een keer 144 stuks, maar dan passen ze wel direct.

Ik heb door de jaren heen maar liefst 3 van deze dozen aan mogen schaffen. Dat wil dus wel zeggen dat ik het echt een bijzonder fijn product vond.

Verkrijgbaar bij

erovibes.nl (€10,90)
Laatst bijgewerkt: 27 januari 2023 - 04:08

Dat waren mijn toppers

Door de jaren heen heb ik denk ik wel 40 verschillende condooms gebruikt, de 6 uit het bovenstaande lijstje zijn mijn absolute aanraders en dit zijn ook nog de enige die ik koop, mocht ik er ooit nog gaan gebruiken.

Zoals je wellicht hebt gemerkt ben ik erg fan van Durex. Durex is misschien niet per definitie het meest goedkoop, maar de kwaliteit wordt nageleefd en de productomschrijving klopt 9 van de 10x ook.

Ik raad jullie daarom ook echt aan om een van de bovenstaande condooms aan te schaffen en uit te testen. Mijn adviezen zijn ook 100% zelf getest dus ik heb niet zomaar een rijtje van 6 pakken opgesteld.

Ik wens jullie een fijne, veilige en vruchtbare geslachtsgemeenschapsperiode toe.

Plaats een reactie