MeerSperma Tabletten. Werkt dit en zijn deze pillen wel betrouwbaar?

De tabletten van MeerSperma hebben de interesse gewekt om jouw spermaproductie te verhogen. Maar werken deze pillen wel echt en zijn ze wel betrouwbaar?
Ooit was ik, net zoals jij nu bent, benieuwd naar de werking hiervan. Ik geloofde er geen zak van dat dit goed zou werken en was meer naar de natuurlijke manier op zoek.

Nadat ik een tijdje mijn levensstijl aangepast had, voelde ik mijzelf steeds depressiever worden omdat ik mijn ‘oude’ leven weer terug in de greep wilde. Daardoor besloot ik het internet af te struinen of er niet een andere manier was om de spermaproductie te verhogen. En jawel, die was er, althans, dat stond er.

Ik besloot de pillen van MeerSperma aan te schaffen. Mijn vriendin vond dat ik te weinig sperma spoot als wij een aantal keer per dag seks hebben. Niemand wil een klagende vriendin op het gebied van seks, dus ik pakte het op deze manier aan.

In dit artikel ga ik uitgebreid in over deze pillen en of ze echt werken. Het resultaat kan als schokkend ervaren worden.

Meersperma

Wat voor product zijn de tabletten van MeerSperma

Het bekende om het onbekend. Mocht je het nog niet weten, het gaat hier uiteraard om pillen die ervoor zouden moeten zorgen dat de productiecapaciteit van jouw sperma verhoogd wordt. Het innemen van een aantal pillen zou al een andere werking moeten hebben, maar is dat ook zo?

Hier kom ik later op terug, het product spreekt voor zich, maar toch wilde ik het even aanhalen mocht je nog niet weten wat het inhield.

MeerSperma tabletten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten

De pillen bevatten voor de volle 100% natuurlijke en plantaardige ingrediënten die ervoor zorgen dat de spermaproductie ook natuurlijk blijft. In onderstaande afbeelding kun je precies zien welke ingrediënten in deze pillen zitten en wat de werking van deze grondstoffen is.

MeerSperma pillen
Natuurlijke en plantaardige ingrediënten

Ik zal even per ingrediënt toelichten wat de hoofdfunctie van dit product is.

Maca Dry Extract zorgt voor de stimulatie van de spermaproductie. Dit product zit vol hoogwaardige voedingstoffen die in het Andesgebergte in Peru gekweekt wordt. Maca Dry komt in de bloedbaan terecht om vervolgens met jouw zaadcellen mee vervoerd te worden naar buiten, of naar binnen, net hoe je het bekijkt.

Guarana Extract is een vrucht die in het noorden van Brazilië gekweekt wordt. De vrucht Guarana zorgt voor de energie boost van jouw sperma. Naast een boost aan energie zorgt het ook voor stimulans tijdens de seks. Een 2 in 1 vrucht dus.

Kola Noot Extract is een energievrucht uit Afrika. Deze vrucht zorgt net als Guarana voor energie, maar verbeterd ook nog eens het uithoudingsvermogen. Hierdoor stimuleert het de seks en houd jij het conditioneel langer vol.MeerSperma tabletten

Muira Puama Extract ook wel potentiehout genoemd. Deze natuurlijke ingrediënt heeft het doel om de potentie en het libido op natuurlijke wijze te verhogen. Onderzoekers bevelen dit product aan als het gaat om vruchtbaarheid. Vandaar dat het ook in de tabletten van Meer Sperma verwerkt zit.

L-taurine verhoogt de vruchtbaarheid van een man.

Zink Monomethione, misschien wel het belangrijkste ingrediënt wat hierin verwerkt zit, zink. Zink zorgt voor een goede seksuele gezondheid. Het verhoogt het testosteron gehalte en dat heeft weer een positieve invloed op de mobiliteit en productiviteit van sperma.

Vitamine B3, het is erg belangrijk dat de pillen jouw gezondheid niet schaden. Daar is vitamine B3 voor. Deze vitamine zorgt voor het goed functioneren van de prostaat zodat er geen gezondheidsklachten ontstaan.

Ginkgo Biloba verwijd de bloedbanen in het lichaam waardoor er meer bloed naar de penis gaat. De functie van dit ingrediënt is dus zorgen voor een intens gevoel en een intense orgasme. Doordat er meer bloed naar de penis stroomt voel jij je comfortabeler wat ervoor zorgt dat jij meer sperma gaat produceren.

L-arginie het is van belang dat jouw erectie niet zomaar voorbij is. Daar is dit natuurlijke ingrediënt voor. Dit wordt niet door het lichaam zelf geproduceerd. Het vordert het zuurstof in het bloed op natuurlijke wijze waardoor jouw erectie harder wordt en langer duurt. Win-win situatie dus.

Dit zijn de ingrediënten die verwerkt zitten in deze pillen. Ze zijn dus allemaal plantaardig en natuurlijk en schaden het lichaam niet. Tenzij jij allergisch bent voor een van deze ingrediënten. Dan is het absoluut geen aanrader om dit product aan te schaffen.

Ben jij allergisch voor een van bovenstaande ingrediënten? Schaf het product dan absoluut niet aan!

Wat beloven ze?

Het is verstandig nooit een product aan te schaffen zonder enige kennis of ervaring te hebben met het product en de maker ervan. Op het internet zijn nog weinig reviews over dit product te vinden. Dat maakt het voor jou misschien wel extra moeilijk om een keuze te maken. Ik stond ook voor die situatie en heb gewoon de gok genomen.

Maar even terug naar bovenstaande titel. Wat belooft men als jij deze pillen aanschaft?

Het produceren van meer sperma
Hardere en langdurige erecties
Betere seksprestaties
Hogere kwaliteit van het zaad (sperma)
Heftige en intense orgasmes
Veel sperma bij iedere lozing, dus ook bij meerdere per dag

Wat jij MOET doen na aanschaf van MeerSperma tabletten

Heb jij dit product aangeschaft? Lees dit stuk dan zeer zeker even, ook als je het nog niet hebt aangeschaft en er wel over twijfelt om dit te doen. Het kan natuurlijk niet zijn dat jij na één pil al resultaten begint te merken. Maar goed, dat wist jouw heldere brein waarschijnlijk ook al.

Om de resultaten het beste weer te geven is het van belang dat jij 2 pillen per dag inneemt. Een pot bevat 60 tabletten. Dit wil dus zeggen dat een pot goed is voor één maandkuur. Om de jouw sperma naar een hoger niveau te tillen, wordt het aangeraden om de kuur minimaal 3 tot 6 maanden voort te zetten.

Je merkt na één pot al verschil. Maar het gebruik van een half jaar zorgt voor het maximale resultaat. Dit is dan ook mijn aanrader, ik ben er nu op 26-6-2020 ongeveer 3 maanden mee bezig. Ik merk al zichtbaar verschil en mijn vriendin merkt het ook!

Overigens werkt het product niet verslavend en zeggen zij dat er absoluut geen bijwerkingen of schadelijke producten in zitten. Het zou dus 100% veilig moeten zijn. Ik voel me op dit moment net zoals voorheen, beter zelfs omdat de seks weer een stuk aangenamer is puur door het feit dat ik meer sperma produceer.

Zijn MeerSperma tabletten voor mij geschikt?

Twijfel jij of dit product wel echt iets voor je is? Dan is dat zeer zeker geen ramp. Kun jij onderstaande vragen met een ‘JA’ beantwoorden? Dan zijn deze pillen zeer zeker geschikt voor jou.

  • Wil jij jouw vruchtbaarheid vergroten?
  • Zou jij graag meer sperma willen spuiten?
  • Lijkt het je fijn om een intense orgasme te hebben?
  • Wil jij graag jouw seksprestaties verbeteren?
  • Lijkt het je prettig om een hardere en langdurige erectie te hebben?

Kun jij deze vragen met ‘JA” beantwoorden? Dan ben je eigenlijk al verplicht om via onderstaande knop een pot MeerSperma tabletten te bestellen. Bij mij werkt het, dus waarom bij jou niet? Overigens ben ik niet aansprakelijk als het product tegenvalt of wat voor negatieve reden het ook mag hebben.

Mijn ervaringen met MeerSperma tabletten

Zoals ik in een eerder stadium van dit artikel al schreef, heb ik dit product na enige twijfel toch aangeschaft. Een pot kost €30 en dat was voor mij de reden om het te proberen, aangezien het geen astronomisch hoog bedrag is.

Ik bestelde dit product rond 13.30u en had het de volgende dag al in huis. Als jij een bestelling voor 16.00u plaatst, is het de volgende dag in huis. Dat terzijde. Ik begon direct de dag na ontvangst in de ochtend met het nemen van een pil en net na etenstijd. Hier gebruikte ik een portie water bij om het te verwerken.

Dit heb ik een maand volgehouden en gedurende de weken vorderde zag ik al kleine verbeteringen. Mijn penis bleef langer stijf en dit was ook voor mijn vriendin prettig. Zelfs na een zaadlozing bleef hij steeds langer rechtop staan.

Ook merkte ik dat de productie van mijn sperma toenam. Het was niet veel, maar ik kon merken dat er meer uit kwam.

Nadat de maand verstreken was, merkte ik zichtbare verschillen. Ik merkte geen verschil in het behalen van betere seksprestaties, daar doel ik voornamelijk mee op uithoudingsvermogen. Ik sport veel en ben conditioneel erg fit, dat zou wellicht een reden kunnen zijn. De intense orgasme die er zou moeten zijn vond ik zelf ook ietwat tegenvallen. Ik merkte er vrijwel niets van, het voelde voor mij hetzelfde aan als normaal.

Maar over het algemeen ben ik zeer tevreden over dit product en heeft het mijn verwachtingen zeer zeker waar gemaakt. Dit heeft er voor gezorgd dat ik 2 extra potten heb gekocht, met een kleine korting omdat ik er 2 tegelijk bestelde. Ik heb nu op het moment van schrijven nog 10 pillen over, dus ik kan nog maar 5 dagen vooruit. En ik zal alvast verklappen dat er weer een nieuwe lading onderweg is.

Al met al kan ik dit product zeer zeker aanraden. Ik weet niet of het bij iedereen werkt, daar ben ik ook zeer zeker niet aansprakelijk voor. Bij mij heeft het wel gewerkt, niet alles wat ze beloven, zoals ik eerder al vermeldde, maar dat neem ik voor lief.

Meersperma

Wat vinden anderen van de tabletten van MeerSperma?

Ik zou nogal ongelovig overkomen als ik de enige op internet zou zijn die positieve ervaringen heeft met dit product. Vandaar dat ik ze in dit artikel graag met je wil delen. Er is weinig negativiteit omtrent dit product te vinden. In negatieve reacties staat voornamelijk dat niet alle punten die zij beloven werken. Eigenlijk hetzelfde wat ik ook al aangaf. Overigens zijn er een aantal waarbij het niet gewerkt heeft, maar hierbij kun je je afvragen hoelang zij bezig zijn geweest en of ze het product op de juiste manier gebruikt hebben.

Onderstaand een aantal ervaringen van andere gebruikers van de tabletten van MeerSperma.

MeerSperma pillen
Review op een andere pagina
Meer sperma spuiten
Veel meer

Wil jij net als ik jouw spermaproductie verhogen?

Koop dan via onderstaande knop minimaal één pot of blijf de guy die weinig sperma spuit.

Ik wil mijn spermaproductie verhogen

Plaats een reactie