Revolutionaire Seks Methode review

Met de Revolutionaire Seks Methode leer je hoe je beter wordt in bed en hoe je maximaal van seks met elkaar kunt genieten. In deze Revolutionaire Seks Methode review vertel ik je wat deze methode precies inhoudt en wat mijn ervaringen hiermee zijn.

Als je partners van elkaar bent weet je meestal elkaars seksuele behoeftes. Er is dan wel een gevaar het er na enige tijd een sleur in komt. Dat is het moment om je seksleven te gaan verbeteren en weer spannend te maken.

Het boek de Revolutionaire Seks Methode kan jou hier bij helpen. Je leert in dit boek hoe je een betere minnaar wordt. In dit boek vind je allerlei tips en aanwijzingen over hoe jij en je partner weer meer gaan genieten van seks. Men belooft in de Revolutionaire Seks Methode dat je beter gaat presteren in bed als je alles wat in dit boek staat toepast.

De schrijvers van de Revolutionaire Seks Methode

Het boek is geschreven door 2 personen, zij heten Jonathan Johnson en Oscar Oliver. In dit boek vind je een hele verzameling aan theorieën en tips die je als man gelezen moet hebben. Deze tips en theorieën heeft men op honderden vrouwen toegepast.

De informatie is geschreven vanuit meer dan 50 boeken over dit onderwerp die de schrijvers hebben gelezen. Verder hebben de schrijvers ook verschillende seminars hierover gevolgd en hebben ze met seks coaches over dit onderwerp gesproken. De schrijvers waren dus goed voorbereid toen ze dit boek ging schrijven.

Wat belooft de Revolutionaire Seks Methode?

de Revolutionaire Seksmethode

Op de pagina van de Revolutionaire Seks Methode staat bovenaan staat “Jij staat op het punt bewezen technieken en posities te ontdekken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven…”

In het boek lees je hoe je op seksueel gebied met vrouwen om moet gaan. Ook vind je er informatie over de anatomie van het vrouwelijk lichaam. Wat zijn de verschillen in seksbeleving met de man en hoe kun je een vrouw opwinden.

Omdat mannen en vrouwen seks anders kunnen beleven kan dit voor wederzijds onbegrip zorgen. Met het boek leer je vrouwen beter begrijpen en kom je er achter hoe zij de seks beleven. Zo weet je wat je moet doen om haar zoveel mogelijk van seks te laten genieten.

Het boek de Revolutionaire Seks Methode bestaat uit 70 bladzijden. Er wordt dus in het boek uitgelegd hoe je een betere minnaar wordt maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn. Dit komt voor het grootste deel door de verschillen die er zijn tussen mannen en vrouwen. Bij homo stellen en lesbische stellen zijn die verschillen er niet, die zijn immers van hetzelfde geslacht en kunnen elkaar daardoor beter begrijpen.

Met het boek ga je veel leren over vrouwen en hoe zij de seks beleven. Door de vele tips en theorieën die er besproken worden kun jij een betere minnaar worden.

Verschillen tussen man en vrouw

Meestal zijn vrouwen minder op seks gericht dan mannen. Daarvoor zijn er volgens de Revolutionaire Seks Methode 2 redenen. Het verschil in opwinding is een belangrijke reden. Zo kan een man al opgewonden raken alleen al omdat hij een naakte vrouw ziet. Bij vrouwen is dat veel minder het geval. Voor vrouwen is er meer nodig om opgewonden te raken.

De andere reden is dat mannen meestal niet zo veel kennis hebben van het lichaam van de vrouw. Als je bijvoorbeeld de g-spot wilt stimuleren moet je wel weten waar die zit.

Met de Revolutionaire Seks Methode leer je veel over het lichaam van de vrouw en dan bedoel ik op seksgebied. Als je de juiste kennis hebt en de juiste technieken beheerst kun je een veel betere minnaar worden. Dat is wat je in de Revolutionaire Seks Methode leert.

vrouw geniet van seks

De inhoud van de Revolutionaire Seks Methode

Het boek Revolutionaire Seks Methode bestaat uit 3 hoofdstukken. Je zou misschien denken dat het boek vol staat met allerlei seksstandjes maar dat is niet zo. Men bespreekt wel enkele standjes maar het boek gaat hoofdzakelijk over de kennis en de toepassing daarvan. Ik zal de 3 hoofdstukken nu nader bespreken.

Basis principes & voorspel

Je moet dus over genoeg kennis van het vrouwenlichaam beschikken om een betere minnaar te worden. Maar wat ook heel belangrijk is dat je weet hoe vrouwen over seks denken en op welke manier ze graag gestimuleerd willen worden.

Het gaat in dit hoofdstuk niet over seksuele handelingen die je moet doen maar over zaken als wat is het verschil tussen mannen en vrouwen wat betreft de opwinding en hoe ervaart de vrouw het orgasme.

Ook worden de beste tips om te zoenen besproken en enkele mythes over het lichaam van de vrouw. Je leert hoe je er achter komt wat zij het lekkerst vind. Zo is er bijvoorbeeld ook een tip over de zintuigen van de vrouw, een man wordt al opgewonden als hij een naakte vrouw ziet maar hoe zit dat bij de vrouw?

Mentale stimulatie

Het tweede hoofdstuk van de Revolutionaire Seks Methode heet Mentale stimulatie. In dit hoofdstuk worden 4 belangrijke elementen van de mentale stimulatie van de vrouw besproken, denk hierbij aan afwisseling, dominantie, emotie en het beleven van het moment.

Er zijn veel vrouwen die er van houden dat de man overheersend is in bed. De man moet dan niet overleggen wat hij gaat doen maar het gewoon doen. Dominantie is een manlijke eigenschap. Er worden ook enkele seksstandjes besproken die met dominantie te maken hebben.

Afwisseling wil eigenlijk zeggen dat de vrouw niet van te voren moet kunnen voorspellen wat er gaat gebeuren. Het moet een verrassing voor haar zijn. Afwisseling en verrassing zorgen voor een beter seksleven.

Mannen tonen over het algemeen niet vaak hun emoties. Op de seksbeleving van de vrouw heeft dit invloed, het kan de vrouw namelijk onzeker maken als ze niet weet wat de man denkt of er van vind. Daardoor kan de vrouw zich wat geremd voelen.

Mannen hebben meestal wel zin in seks maar bij vrouwen kan dat anders liggen, door haar uit de sleur van de dag te halen kan zij ook van de seks genieten.

Deze punten voor besproken in het tweede hoofdstuk van Revolutionaire Seks Methode, Mentale stimulatie.

Penetratie

seksleven verbeteren

Het derde hoofdstuk van Revolutionaire Seks Methode gaat over de penetratie. Tijdens de penetratie kan de man met zijn handen, mond en de rest van het lichaam de vrouw extra stimuleren. Men noemt dit in dit boek multitasking. Door dit te doen is de kans veel groter dat de vrouw tijdens de penetratie een orgasme krijgt, hiervoor kunnen bijvoorbeeld bepaalde standjes worden ingezet.

Naspel

Dan is er nog iets wat veel mannen vergeten namelijk het naspel. Voor veel mannen hoeft dit niet perse als ze zijn klaar gekomen vinden ze het wel goed. Maar vrouwen houden daar juist wel van. Dat komt omdat veel vrouwen er meer moeite mee hebben om geil te worden en dit gevoel zijn ze na het vrijen niet meteen kwijt. Dus ook na het vrijen moet je als man doorgaan met zoenen en knuffelen.

Voor wie is de Revolutionaire Seks Methode?

Het e-book de Revolutionaire Seks Methode is dus een boek wat zich vooral richt op de vrouw en op het lichaam van de vrouw. Je leert dus wat vrouwen fijn vinden en wat wel werkt en wat niet werkt.

Door goede seks te hebben met je partner voorkom je ook dat deze vreemd zal gaan.

Ook krijg je meer zelfvertrouwen en voorkom je relatieproblemen als de seks goed gaat.

Natuurlijk is de Revolutionaire Seks Methode geen handleiding die voor alle vrouwen geldt, alle vrouwen zijn immers verschillend, het gaat hier om de gemiddelde vrouw.

Het boek is dus voor mannen die hun seksleven willen verbeteren zodat de vrouw meer gaat genieten van de seks. Ook de vrouwelijke partner van een lesbische vrouw kan wat aan dit boek hebben, zij kan immers tips lezen om nog betere seks met haar vriendin te hebben.

Voor homoseksuele mannen is dit boek niet bedoeld, daar zijn weer andere boeken voor.

Ervaringen met de Revolutionaire Seks Methode

Ikzelf heb als man goede ervaringen met dit boek. Door alles goed in de praktijk toe te passen is het seksleven tussen mij en mijn vrouwelijke partner een stuk verbetert. Mijn vrouwelijke partner geniet nu ook veel meer van de seks die we samen hebben.

Ik vind dit boek dan ook een aanrader voor iedere hetero man die zijn seksleven wil verbeteren.

Bonussen bij de Revolutionaire Seks Methode

7 tips voor meer plezier

Bij de Revolutionaire Seks Methode ontvang je ook nog 7 gratis bonussen die ik hier kort bespreek.

  1. Orgasme zonder penetratie In dit e-book lees je hoe een vrouw een orgasme kan krijgen zonder penetratie. Het gaat ook over vingeren en beffen.
  2. 7 Tips voor meer plezier in je seksleven Leer nog meer uit je seksleven te halen door je seksleven spannender en speelser te maken.
  3. Je partner het bed in verleiden in 3 stappen Lees hoe je je partner sneller het bed in krijgt en hoe ze meer zin in seks krijgt.
  4. Orgasme Koning Programma Dit zijn video’s waarin je leert om een vrouw een intens orgasme te laten krijgen zodat ze je nooit meer kwijt wil.
  5. Videotips en videovoorbeelden Video’s over technieken en methodes om de vrouw extra te laten genieten van seks.
  6. De Revolutionaire Seks Methode audiobook Dit is een audio versie van de Revolutionaire Seks Methode.
  7. Levenslange updates Wanneer er een nieuwe versie van de Revolutionaire Seks Methode komt kun je die gratis downloaden.

Wat kost de Revolutionaire Seks Methode?

De Revolutionaire Seks Methode inclusief bonussen kost normaal 200 euro maar er is nu een actie waarmee je dit hele pakket voor maar € 39,97 krijgt.

Als je ziet wat je allemaal bij het boek ontvangt denk ik dat dit pakket  dit bedrag meer dan waard is. Zeker als je hierdoor veel betere seks met je partner krijgt en je partner er ook veel meer van geniet, eigenlijk is dit veel meer waard dan die € 39,97

Mocht je besluiten om de Revolutionaire Seks Methode aan te schaffen dan wordt je na de betaling direct doorgestuurd naar een pagina waar je de Revolutionaire Seks Methode en de gratis bonussen direct kunt downloaden. Je kunt na de betaling dus direct aan de slag.

De Revolutionaire Seks Methode is geschikt voor ieder apparaat, je computer, laptop, tablet en je telefoon. Je kunt deze bekijken waar en wanneer je maar wilt. Eventueel kun je het boek ook uitprinten als je dat zou willen.

Je kan betalen met onder andere iDeal of PayPal. Ook ontvang je na betaling direct een factuur per e-mail.

Er is ook nog een niet goed geld terug garantie, dit houdt in dat je je geld terug krijgt als het boek om een of andere reden niet bevalt. Deze garantie geldt maar liefst 60 dagen!

de revolutionaire seks methode pakket

Koop de Revolutionaire Seks Methode nu met korting en ontvang 7 gratis bonussen

De Revolutionaire Seks Methode doen of niet?

Als je een man bent die denkt dat je alles van het lichaam van de vrouw al weet hoef je dit boek niet te kopen. Voor de meeste mannen geldt dit niet en voor deze mannen is dit boek zeker een aanrader. Door alle tips en adviezen in de praktijk toe te passen zal dat je seksleven een enorme boost geven en ook je zelfvertrouwen en je relatie knappen hier van op.

Je leert om vrouwen beter te begrijpen en daardoor weet je weet beter wat je moet doen om je seksleven en je relatie te verbeteren. Vrouwen zitten op seksueel gebied ingewikkeld in elkaar en met dit boek leer je hoe je de vrouw hier het beste van kan laten genieten.

Dan is er nu ook de tijdelijke aanbieding waarmee je het boek de Revolutionaire Seks Methode inclusief de 7 gratis bonussen nu kunt kopen voor maar € 39,97. Het is nu nog niet bekend hoe lang deze aanbieding geldig blijft.

Wil je van deze aanbieding gebruiken maken koop de Revolutionaire Seks Methode inclusief 7 gratis bonussen dan nu via de onderstaande knop.

Koop de Revolutionaire Seks Methode nu met korting en ontvang 7 gratis bonussen

Veelsgestelde vragen

Kan ik de Revolutionaire Seks Methode met korting kopen?

Ja dat kan met de tijdelijke aanbieding die op onze website staat.

Ontvang ik gratis bonussen?

Ja, je ontvangt nu 7 gratis bonussen bij dit boek.

Plaats een reactie