Home » Drogist » Vrouwen genieten meer van seks met Lucifers Fire

Vrouwen genieten meer van seks met Lucifers Fire

Als vrouw wil je net zo genieten van seks als mannen. De tijd dat vrouwen seks ondergingen om hun man te plezieren ligt gelukkig al vele decennia achter ons. Maar wist je dat er voor vrouwen ook lustopwekkende middelen op de markt zijn? Lucifers Fire is daar een prima voorbeeld van. De bekende blauwe pilletjes om mannen met erectieproblemen te helpen of om een erectie langer vast te houden hebben nu ook hun vrouwelijke equivalenten. We laten je graag kennismaken met de productlijn van Lucifers Fire, waarmee jouw liefdesleven nooit meer hetzelfde zal zijn.

Neem zelf de regie over je genot

vrouw geniet van seks

Vanaf nu ben je niet meer afhankelijk van de welwillendheid van je partner om jou te laten genieten. Als hij het allemaal te lang vindt duren, of als je zelf vindt dat er wel een schepje bovenop mag, dan kun je nu de natuur een handje helpen. Dat doe je met de voedingssupplementen van Lucifers Fire.

De middelen bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Deze stoffen, gewonnen uit planten van over de hele wereld, hebben al eeuwenlang hun werkzaamheid bewezen. Lang voordat de farmacie ontdekte dat het lucratief is om middelen op de markt te brengen die het libido verhogen.

Ook vrouwen mogen genieten van seks

Voordat in de jaren zestig van de vorige eeuw de seksuele revolutie over Nederland en andere landen in Europa trok, was de rol van de vrouw in bed zeer beperkt. Vrouwen hadden seks omdat ze daar zwanger van konden worden. Vrouwen moesten kinderen baren om de mens als soort in stand te houden. Kinderen waren een zegen en moeder had de schone taak om het kroost op te voeden.

Toen de anticonceptiepil op de markt kwam bood dat vrouwen de mogelijkheid om seks te hebben zonder dat ze er zwanger van raakten. Condooms waren er al langer, maar veel mannen weigerden die te gebruiken. Nu de pil er was konden vrouwen zelf bepalen of ze vruchtbaar waren of niet. Dit zorgde er ook voor dat vrouwen meer konden genieten van seks, ze hoefden zich immers geen zorgen meer te maken over wéér een kind waar eigenlijk de ruimte en het geld niet voor was.

Waarom kiezen voor de middelen van Lucifers Fire?

Als je online zoekt dan kom je honderden, zo niet duizenden websites en webshops tegen waar je middelen kunt bestellen die beloven dat ze jouw seksleven een boost geven. Waarom zou je dan kiezen voor Lucifers Fire? De belangrijkste reden is dat Morningstar Pharma een bedrijf is dat zich speciaal richt op de vrouw. Het is bovendien een Nederlandse groothandel. Morningstar Pharma is geen bedrijf dat erotisch stimulerende middelen op de markt brengt als bijproduct van middelen voor mannen, zoals sommige andere producenten.

Als je de producten van Lucifers Fire koopt en probeert dan ontdek je dat er heel veel meer is dan middeltjes die eigenlijk voor mannen zijn gemaakt en waar een soort vrouwenvariant van op de markt is gebracht.

Lucifers Fire

Welke producten zijn er in de Lucifers Fire lijn?

Lucifers Fire brengt momenteel 4 verschillende producten op de markt. We behandelen ze in deze review. Op die manier heb je een duidelijk beeld van wat er te koop is en wat je kunt verwachten.

Sexual Arousal Capsules

Lucifers Fire  Sexual Arousal Capsules

Dit middel zorgt ervoor dat je sneller opgewonden raakt. Bij sommige vrouwen duurt het wat langer en dat vinden ze lang niet altijd leuk. Wil jij dolgraag genieten van seks en heb je niet heel veel geduld? Dan is Sexual Arousal Capsules het middel dat jou gaat helpen.

De capsules bevatten werkzame stoffen van planten, waaronder Maca, Muira Puama en Ginko Biloba. Extracten van deze planten worden al duizenden jaren gebruikt. Niet alleen om seksuele opwinding te stimuleren, maar ook als geneesmiddel. Maca staat bekend als ‘viagra uit Peru’. De wortel van deze plant wordt geroemd om zijn eigenschappen om het libido te verbeteren.

De Ginkgo Biloba boom is één van de oudste boomsoorten ter wereld. Van deze boom wordt een kruidenmelange gewonnen die seksuele opwinding stimuleert. Muira Puama komt uit Brazilië. Het is een boom waarvan het hout door inheemse bewoners liefkozend ‘potentiehout’ wordt genoemd. Dat is natuurlijk niet voor niets. De drie ingrediënten van Lucifers Fire Sexual Arousal Capsules staan garant voor wilde nachten vol passie.

Libido Lust Capsules

Lucifers Fire Libido Lust Capsules

Lucifers Fire Libido Lust Capsules kun je gebruiken als je als vrouw de seksuele opwinding een extra boost wil geven. Dit middel werkt net zoals erectiepillen voor mannen. Neem een capsule in en de doorbloeding van de vagina en de clitoris worden extra gestimuleerd. H

ierdoor raak je extra opgewonden. Dit is niet alleen voor jou fijn maar ook voor je partner, want je wordt gemakkelijker vochtig. Dit maakt intiem contact prettiger en nog opwindender. Het bereiken van een orgasme was nog nooit zo makkelijk. Het hoogtepunt was nooit eerder zo intens.

Libido Cocktail Mix

Lucifers Fire Cocktail Mix

Wil jij snel in de juiste stemming komen voor een spannend avontuurtje of voor een opwindende nacht met je partner? Gebruik dan Lucifers Fire Libido Cocktail Mix. Je kunt dit middel gemakkelijk toevoegen aan je drankje. Niemand in je omgeving heeft in de gaten dat je de natuur een handje helpt.

Libido Cocktail Mix bevat als werkzame stof L-Arginine. We kennen dit ook van erectiemiddelen voor mannen, maar studie heeft aangetoond dat dit voedingssupplement ook wonderen doet voor vrouwen.

De doorbloeding van de vagina wordt erdoor gestimuleerd waardoor je binnen een half uur dat herkenbare tintelende gevoel krijgt waardoor je niets liever wilt dan zo snel mogelijk genieten van spannende seks. Dat kan in je eentje, met je partner of in de parenclub. Vooral als je voor het eerst naar een club gaat en je vindt het allemaal een beetje spannend dan kan deze Libido Cocktail Mix ervoor zorgen dat jij je helemaal durft te laten gaan.

Pussy Tightening Gel

Pussy Tightening Gel

Een te nauwe vagina kan leiden tot pijn tijdens het vrijen. Maar als de vagina te ruim is, is dat ook niet fijn. Je partner kan het als minder opwindend ervaren als de penis niet strak omsloten wordt tijdens intiem contact. Hierdoor kan het langer duren voordat jij en je partner een hoogtepunt bereiken. Gelukkig is ook hier een oplossing voor.

Lucifers Fire Pussy Tightening Gel zorgt ervoor dat jouw vagina weer net zo strak en sexy aanvoelt als toen je net 18 was. Zowel jij als je partner merken het verschil direct. Je kunt de gel inbrengen als een glijmiddel kort voordat jullie gaan vrijen of als je een dildo of vibrator wilt gebruiken.

Kan ik de middelen van Lucifers Fire veilig gebruiken?

Als je gezond bent dan is er geen reden om de producten van Lucifers Fire niet te gebruiken. Het zijn nadrukkelijk geen geneesmiddelen maar voedingssupplementen die uitsluitend extracten van bomen en planten bevatten. Dit betekent niet dat je deze middelen onder alle omstandigheden zonder beperking kunt gebruiken.

Maar als je je gezonde verstand gebruikt dan is er geen risico. Als je bepaalde medische aandoeningen hebt is het altijd verstandig om met je huisarts of specialist te overleggen voordat je wat voor middelen dan ook gebruikt die invloed hebben op het functioneren van je lichaam.

Bijwerkingen van lustopwekkende middelen

Lust opwekkende middelen kunnen onschuldige bijwerkingen hebben. Bekende bijwerkingen van middelen die de bloedvaten verwijden zijn bijvoorbeeld een verstopte neus, hoofdpijn en blozen. Je kunt deze bijwerkingen beperken door lustopwekkende middelen niet vaker dan twee tot drie keer per week gebruiken en bij voorkeur niet op aaneengesloten dagen. Als je last krijgt van ernstige bijwerkingen zoals hartkloppingen of zelfs hartritmestoornissen dan is het natuurlijk belangrijk om direct een arts te raadplegen en het gebruik van de middelen te staken.

Zijn de producten van Lucifers Fire ook iets voor mij?

Je moet uiteraard zelf ontdekken of de voedingssupplementen van Lucifers Fire ook voor jou geschikt zijn. Als je meer wilt genieten van seks dan is het zeker de moeite waard om ze eens te proberen. Of als jullie liefdesleven een beetje in een sleur is geraakt omdat jij niet makkelijk opgewonden raakt en je man of vriend het liefst na 5 minuten klaar is, dan kun je de stimulerende middelen van Lucifers Fire proberen. Als je partner merkt dat jij heel erg opgewonden bent dan zal hij er ook langer de tijd voor willen nemen. Uiteraard kan Lucifers Fire ook prima van pas komen als je een relatie met een vrouw hebt of als je wilt genieten van soloseks.

lucifers fire

Lucifers Fire producten kopen

Je kunt de producten van Lucifers Fire gewoon online kopen. Hiervoor is geen recept van een arts nodig. Je hoeft je eventuele seksuele problemen dus niet eerst met je huisarts te bespreken. Je kunt anoniem bestellen. Houd er rekening mee dat je lichaam soms even moet wennen aan het gebruik van lust opwekkende middelen. Het kan dus zijn dat je bij een eerste gebruik nog niet zo veel effect ervaart als je eigenlijk had verwacht. Verhoog niet meteen de dosering maar probeer het over 2 dagen nog eens. De kans is groot dat het middel dan al beter werkt.

Klik hier om Lucifers Fire te bestellen

Plaats een reactie