Home » Drogist » Libido Gold review

Libido Gold review

Veel mannen maar ook vrouwen kampen met een gebrek aan libido. Libido Gold biedt verschillende producten die daar iets aan kunnen doen. Ze bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten waardoor de kans op vervelende bijwerkingen een stuk kleiner is. Libido Gold is zeker de moeite van het proberen waard als je je libido een wilt verhogen omdat je vaker en langer van seks wilt genieten.

Verschillende producten in de Libido Gold lijn

Veel libido verhogende producten zijn er uitsluitend voor mannen. Bij Libido Gold is dat niet het geval. Binnen de productlijn kun je verschillende producten bestellen die jouw libido verhogen.

libido gold golden erectGolden Erect

Wat is Golden Erect? Het is een middel dat mannen kunnen gebruiken als ze problemen hebben met het krijgen van een erectie.

Golden Erection Cream

Kun je wel een erectie krijgen maar is die niet stevig genoeg of kun je de erectie niet lang genoeg vasthouden? Dan kan deze crème uitkomst bieden. Hiermee wordt je erectie intenser en steviger.

Golden Ejact Delay

Sommige mannen vinden dat ze te snel klaarkomen. Dat is natuurlijk erg vervelend als je je partner extra lang wilt verwennen of zelf langer wilt genieten. Met deze crème kun je je hoogtepunt uitstellen.

Golden Spray

Twijfel je aan de kwaliteit van je sperma? Met Golden Spray kun je deze verbeteren. Je kunt dit middel gebruiken als jij en je partner graag kinderen willen maar een zwangerschap uitblijft.

Golden Grow

Als je niet tevreden bent over het formaat van je penis dan kan Golden Grow uitkomst bieden. Regelmatig gebruik van dit middel vergroot je penis en ook je seksuele prestaties.

Golden Greed

Omdat ook vrouwen kunnen kampen met een gebrek aan libido is er Golden Greed. Dit middel kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt om de seksuele lust te stimuleren.

libido gold golden greed

Hoe werkt Libido Gold?

Libido gold bevat twee belangrijke natuurlijke ingrediënten, namelijk muira puama en maca. Deze middelen werden al in de oudheid gebruikt door mannen die hun libido willen verhogen. Ze zorgen er op natuurlijke wijze voor dat er meer bloed naar de penis stroomt door de aderen te verwijden. Hierdoor krijg je niet alleen gemakkelijker een erectie, maar houdt deze ook nog eens langer stand. Je kunt op deze manier optimaal genieten. Het middel werkt alleen als dat nodig is, je hoeft dus niet bang te zijn voor een onverwachte en ongewenste erectie.

Het gebruik van Libido Gold

Je gebruikt Libido Gold in de vorm van een kuur. Dagelijks neem je 1 tot maximaal 2 capsules. Met een verpakking van 60 capsules kun je dus ongeveer een maand vooruit. Overschrijd de voorgeschreven dosis niet, dit zal het effect zeker niet verbeteren. Je kunt de capsules gewoon met wat water innemen. Het kan even duren voordat je het eerste resultaat merkt.

Wat doet Libido Gold voor vrouwen?

De variant Libido Greed kan ook door vrouwen worden gebruikt. Dit middel heeft hetzelfde effect als bij de man, namelijk het verhogen van het libido oftewel de zin in seks. Als je als vrouw net vaak zin hebt om te vrijen en je vindt dat jammer, bijvoorbeeld omdat je partner wel vaker seks zou willen, dan kun je je Libido Greed gaan gebruiken.

De natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat je sneller opgewonden raakt als jullie elkaar verwennen in de slaapkamer en dat je er ook intenser en langer van kunt genieten. Net zoals bij de varianten voor mannen geldt ook bij het gebruik door vrouwen dat je dit zonder risico kunt doen. De kans op vervelende bijwerkingen is heel klein en je kunt dit middel in principe onbeperkt gebruiken. Zo kunnen jij en je partner weer optimaal van elkaar genieten zonder beperkingen.

Wat is de samenstelling van Libido Gold?

Libido Gold bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Het is dan ook geen geneesmiddel en mag daarom vrij worden verkocht. Je hebt geen recept van de huisarts nodig om Libido Gold online te kunnen bestellen. Je kunt dit heel discreet doen, je bestelling wordt ook altijd in een neutrale verpakking zonder naamsvermelding verstuurd.

De capsules van Libido Gold bevatten onder andere de volgende natuurlijke ingrediënten: Maca Dry extract, Muira Puama Extract, Kola Noot Extract, Guarana Extract, Zink, Vitamine B3, Ginkgo Biloba, L-arginine en L-Taurine. Van al deze ingrediënten is van oudsher bekend dat ze bij kunnen dragen aan het krijgen van een goede erectie en het langer kunnen vasthouden daarvan.

gold sex

Al duizenden jaren geleden werkten mannen aan hun libido

Duizenden jaren geleden, toen de mens nog in holen woonde en zijn kostje bij elkaar scharrelde door te jagen, werden natuurlijke middelen gebruikt om ziekten te genezen. Maar ook het verbeteren van het libido was belangrijk. De mens als soort moest immers in stand gehouden worden en de omstandigheden daarvoor waren verre van ideaal.

Daarom gebruikten onze voorouders natuurlijke plantenextracten om het libido te verhogen en de kwaliteit van het sperma te verbeteren. Op die manier konden er immers genoeg kinderen worden verwekt om de mens als soort in stand te kunnen houden. De middelen die goed werkten werden van vader op zoon en van moeder op dochter overgedragen. Het is daar aan te danken dat we ook vandaag de dag nog kunnen profiteren van de kennis die jaren geleden werd opgedaan toen de mens nog dicht bij de natuur leefde.

Waar kan ik Libido Gold kopen?

Libido Gold kun je gewoon online bestellen via onder knop Dit is een Nederlandse website waar je alle informatie kunt vinden die je nodig hebt om dit middel veilig te gebruiken. Je bestelling wordt binnen 1 tot 2 werkdagen bezorgd op het door jou opgegeven adres. Je betaling wordt met een neutrale vermelding zichtbaar gemaakt op je transactieoverzicht van je betaalmiddel.

Bestel Libido Gold Discreet en met neutrale verpakking

libido gold

Pas op voor nepmiddelen

Helaas worden erectiemiddelen vaak verkocht door online bedrijven die het niet zo nauw nemen met het vertrouwen van hun klanten. Er worden helaas veel nepmiddelen verkocht onder bekende namen. JE denkt dat je een erectiemiddel koopt, maar de kans bestaat dat er in de capsules geen enkele werkzame stof zit.

Koop Libido Gold dus alleen op de officiële website en zeker niet in het buitenland bij aanbieders die zich niet kunnen bewijzen. Voor de prijs hoef je ook al niet te gaan ‘shoppen’ online, want je betaalt in de officiële webshop altijd een aantrekkelijke prijs voor de capsules of crème.

Ervaringen van gebruikers

Natuurlijk ben je benieuwd naar de ervaringen van andere gebruikers. Daarom hebben we een aantal persoonlijke reviews voor je verzameld.

Mark uit Noord-Holland: Ik merkte dat ik minder zin had om te vrijen. Niet omdat ik niet wilde, maar omdat het vaak lang duurde voordat ik een erectie kreeg. Ik ben Libido Gold gaan gebruiken en nu genieten mijn vrouw en ik weer met volle teugen alsof we weer in onze verkeringstijd zijn.

André uit Zeeland: Mijn vrouw en ik leiden een druk leven en de tijd om van elkaar te genieten schoot er vaak bij in. En als we dan tijd voor elkaar hadden dan lukte het vaak niet. Ik ben Libido Gold gaan gebruiken. Al na een paar weken merkte ik verbetering. Mijn erectie was stevig en ik kon mijn vrouw lekker lang verwennen omdat ik mijn hoogtepunt kan uitstellen. Ik beveel Libido Gold dan ook zeker aan voor mannen die net als ik goede seks heel belangrijk vinden.

Joost uit Groningen: Mijn vriendin en ik wilden al een tijdje graag kinderen, maar ze werd niet zwanger. Toen ben ik de Libido Spray gaan gebruiken. We verwachtten er niet te veel van, maar het is een natuurlijk middel dus ‘baat het niet dan schaadt het ook niet’. Twee maanden later was mijn vriendin zwanger. Inmiddels hebben we een prachtige dochter, die sprekend op mij lijkt.

Milan uit Limburg:  Ik was al jaren niet tevreden over het formaat van mijn penis. Ik vond hem gewoon te klein. Mijn vriend bleef zeggen dat hij het geen probleem vond, maar ik werd er heel onzeker van. Toen ben ik Libido Grow gaan gebruiken. Na verloop van tijd merkte ik zeker een verschil. Natuurlijk is het niet zo dat je penis er tien centimeter langer van wordt, maar dat is ook niet nodig. Met mijn huidige formaat ben ik echt helemaal tevreden.

Kan ik Libido Gold veilig gebruiken?

Misschien twijfel je om een middel te gaan gebruiken dat invloed heeft op hoe je lichaam werkt. Maar je kunt Libido Gold gewoon veilig gebruiken als je gezond bent. Als je een bepaalde aandoening gebruikt en hiervoor wellicht medicatie slikt, overleg dan met je arts of je een erectiemiddel mag gebruiken. Omdat Libido Gold de bloedvaten verwijdt kun je lichte bijwerkingen ervaren zoals blozen, hoofdpijn of een verstopte neus. Wanneer je de voorgeschreven dosering niet overschrijdt zullen deze bijwerkingen echter te verwaarlozen zijn.

Probeer Libido Gold en ontdek de voordelen

Wil jij ook een beter libido, zodat je weer met volle teugen van seks kunt genieten? Probeer dan Libido gold en ontdek wat dit 100% natuurlijke middel voor jou kan doen. Lees voordat je start met het gebruik altijd de bijsluiter. Bemerk je ongewenste bijwerkingen? Staak dan het gebruik en overleg eventueel met je huisarts of specialist.

Bestel Libido Gold Discreet en met neutrale verpakking

Plaats een reactie