De Seksgod Methode Review

Houd je relatie spannend met De Seksgod Methode

Er kan een moment komen in je relatie of in je leven dat je je afvraagt: Waarom is mijn seksleven zo saai? Als je al jaren een relatie hebt dan kan het zijn dat jullie liefdesleven in een sleur is geraakt. Jullie vrijen niet meer of het is een ‘verplicht nummer’ geworden waar weinig passie meer bij komt kijken.

Dit is vaak het moment waarop één van beiden vreemdgaat of in ieder geval om zich heen kijkt om te ontdekken wat er nog meer te koop is in de wereld. Je kunt je toevlucht nemen tot het internet waar zowel gratis als betaalde seks met een paar muisklikken te vinden is. Maar je kunt ook proberen om je relatie weer spannend te maken.

Het e-book De Seksgod Methode van schrijver Arnoud van Veen biedt je volop handvaten om ervoor te zorgen dat jouw relatie weer net zo spannend wordt als toen jullie elkaar net leerden kennen. Het e-book wordt uitgegeven door AttractionGym. In deze review laten we je kennismaken met het e-book zodat je kunt beoordelen of het voor jou de moeite waard is om het aan te schaffen.

Tip: Lees ook mijn Revolutionaire Seks Methode review

De belangrijkste hoofdstukken van de De Seksgod Methode

seksgod methode

Het e-book De Seksgod Methode van AttractionGym bestaat uit 4 hoofdstukken. We nemen ze even met je door, zodat je een goede indruk krijgt van de inhoud van het boek.

1. The making of De Seksgod Methode

In dit eerste hoofdstuk lees je meer over de totstandkoming van het boek. De schrijver heeft zijn eigen ervaringen met zijn liefdesleven gebruikt om een gids samen te stellen waarmee hij andere singles en stellen wil helpen om hun seksleven weer spannend te maken. Hij geeft aan hoe het e-book tot stand is gekomen zodat je een idee hebt waar zijn tips en adviezen vandaan komen.

2. Het Seksgod systeem

Het Seksgod systeem in De Seksgod Methode legt je stap voor stap uit wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat jouw liefdesleven een flinke boost krijgt. Veel stellen experimenteren niet in de slaapkamer. Ze beperken zich tot de rechttoe rechtaan standjes en een vrijpartij is vaak binnen 10 minuten klaar. We moeten gaan slapen want morgenvroeg gaat de wekker weer.

Ook als er kinderen in huis zijn kan dit een belemmering zijn. Ze kunnen wakker worden en ineens in de slaapkamer staan. Dat moeten we niet hebben, en dus wordt de seks even snel onder het dekbed afgewerkt. Dat is niet de manier volgens auteur Arnoud van Veen. Als je het Seksgod Systeem toepast leer je pas echt om te genieten van elkaar.

3. De routekaart naar seksuele overgave

Veel stellen zijn opgevoed met de gedachte dat je je nooit mag laten gaan. Je moet hoe dan ook altijd de controle houden, ook tijdens de seks. Ongeremd genieten past niet bij onze calvinistische manier van leven. Voor seks moet je je een beetje schamen. Daar praat je niet over, het is en blijft een taboe onderwerp.

Mensen die openlijk praten over seks en aangeven welke standjes ze lekker vinden en welke seksspeeltjes ze gebruiken. Over BDSM en andere kinky belevingen van seks wordt al helemaal niet gepraat want dat is voor velen te extreem. Maar er is een doelgroep voor, getuige de levendige handel in sekstoys die speciaal daarvoor bedoeld zijn. Hoe jij ook wilt genieten van seks, het is belangrijk om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn naar seksuele overgave. Precies dat wordt in dit deel van het e-book De Seksgod Methode behandeld.

4. De Seksarchieven

In De Seksarchieven lees je alles wat je altijd al over seks wilde weten. Welke standjes zijn er nog meer dan de missionarishouding, doggy style en soixante-neuf? Je zult versteld staan van spannende houdingen en ook van tot nu toe onbekende manieren om jezelf of je partner te verwennen. Dat kan in bed, maar ook in bad, onder de douche of op een spannende plaats. Met de adviezen uit De Seksgod Methode kun je jouw liefdesleven weer zodanig oppeppen dat je je niet meer kunt herinneren dat er een tijd was dat je je verveelde in bed en je afvroeg ‘is dit het nou?’.

De Seksgod Methode: Eenvoudig bestellen en downloaden

Het fijne van De Seksgod Methode is dat het een e-book is. Je kunt nadat je je bestelling hebt doorgegeven, het e-book meteen downloaden op je computer. Je kunt het daarna ook inladen op een e-reader of in een app op je tablet. Op die manier kun je overal waar je maar wilt de handige tips en nuttige informatie lezen die schrijver Arnoud van Veen voor jou op papier heeft gezet.

Extra’s bij De Seksgod Methode

Je bestelt De Seksgod Methode van AttractionGym voor nog geen 30 euro online als e-book. En dan krijg je er ook nog gratis downloads bij. Ook deze kun je op je laptop of PC downloaden of op een e-reader of tablet zetten. Je kunt de e-books natuurlijk ook uitprinten als je dat wilt. Dit zijn de titels van de extra gratis e-books die je krijgt als je De Seksgod Methode aanschaft:

1. Squirten in een handomdraai

squirten

Squirten is een erotisch fenomeen dat bij sommige vrouwen voorkomt. Ze verliezen vocht tijdens het orgasme, net zoals een man die ejaculeert. Het is zeker niet zo dat er iets mis is met je als vrouw als jou dit niet ‘lukt’. In dit e-book worden alle geheimen ontrafeld. Het is onder andere zo dat dit squirten vaak te zien is in pornofilms en dan kun je ervan uit gaan dat het nep is, zoals zo veel in dit soort films.

Als een vrouw veel vocht verliest tijdens een orgasme dan is dat vaak grotendeels urine omdat ze kracht zet op de blaas. Het heeft dus niets te maken met ‘spuiten’ maar gewoon met te zwakke bekkenbodemspieren of simpelweg opzet omdat sommige mensen dit ‘geil’ vinden. Alle geheimen omtrent squirten lees je in dit gratis e-book.

2. Sexting geheimen

sexting

Sexting is de verzamelnaam voor het versturen van seksueel getinte berichtjes via je smartphone. Als je dat doet naar iemand die dat op prijs stelt is er natuurlijk niets aan de hand. Stellen vinden het vaak spannend om elkaar erotisch getinte berichtjes te sturen als ze bijvoorbeeld op het werk zijn of als ze elkaar door omstandigheden een paar dagen niet kunnen zien. Daar is niets mis mee.

Het wordt wel een probleem als je dit soort berichten stuurt naar mensen die dat niet op prijs stellen. Dan is er immers sprake van seksueel grensoverschrijdend gedrag en dat kan verstrekkende gevolgen hebben. Het kan je je baan en je reputatie kosten. Daarom is het belangrijk dat je je grenzen goed in de gaten houdt. In dit e-book lees je alles over sexting. Hoe ga je er op een leuke manier mee om als het om je partner of om versieren gaat en wanneer is het not done?

3. De Alfa Mindset

de alfa mindset

De Alfa Mindset is het laatste e-book dat je gratis krijgt als je De Seksgod Methode bestelt bij AttractionGym. In dit e-book lees je alles over de man en hoe hij een aantrekkelijke ‘partij’ wordt voor de dames. Dat bereik je doorgaans niet door arrogantie en egoïsme maar wel door hoffelijkheid, behulpzaamheid en tederheid. Dat laatste is natuurlijk ook belangrijk in de slaapkamer. Vrouwen houden van een minnaar die aandacht voor ze heeft en die niet alleen aan zijn eigen genot denkt. In dit e-book lees je alles wat je wilt weten om een man en minnaar te worden waarvoor de vrouwen in de rij staan.

Word jij de Seksgod waar iedere vrouw voor valt?

Of je nu al ervaren bent in de liefde of nog aan het begin van je ‘carrière’ staat: De Seksgod Methode van Arnoud van Veen is zeker het lezen waard. De tips die je in dit e-book leest zijn zeer waardevol en je hebt er een leven lang plezier van. In je jonge jaren kun je ervan profiteren omdat je nog niet zo veel ervaring hebt met vrouwen.

Als je ouder wordt kun je het e-book gebruiken om jouw seksleven een update te geven. Zeker als je op latere leeftijd een nieuwe relatie krijgt wil je een goede indruk maken op je partner en dan kun je daar misschien wel wat hulp bij gebruiken. Die hulp krijg je met dit openhartige e-book dat geen enkel taboe schuwt.

30 dagen bedenktijd na aanschaf

Met de aankoop van het e-book bij AttractionGym loop je geen enkel risico. Je mag het namelijk 30 dagen proberen. Als het e-book niet aan je verwachtingen voldoet dan krijg je je geld terug. Er is dus geen enkele reden om dit inspirerende e-book niet te bestellen en in je favoriete app of op je computer te lezen.

De hoofdstukken en paragrafen zijn overzichtelijk ingedeeld. Op die manier vind je snel de door jou gewenste informatie en daar kun je dan direct je voordeel mee doen. Al heel wat nieuwsgierige mannen gingen je voor en bestelden De Seksgod Methode om hun relatie weer nieuw leven in te blazen of om inspiratie op te doen om jouw nieuwe relatie vanaf dag 1 succesvol te laten zijn als het om de seks gaat.

Meer cursussen van AttractionGym

AttractionGym heeft nog meer cursussen en boeken. Eén van de boeken is bijvoorbeeld Het Geheim Van Aantrekkingskracht..

De cursus Berichtenbaas is ook van AttractionGym. In deze cursus leer je hoe je berichtjes moet sturen en waar je allemaal op moet letten bij het krijgen van een date of een relatie. Lees meer over Berichtenbaas.

Ben je een man en weet je niet goed wat je tegen vrouwen moet zeggen of hoe je het gesprek moet aangaan? Dan is de cursus Conversatiekoning wat voor jou. Lees meer over Conversatiekoning.

De Revolutionaire Seksmethode

De Revolutionaire Seksmethode is een soortgelijk boek als de Seksgod Methode. Een boek met tips die in de realiteit ook daadwerkelijk werken. Mijn seks is beter dan ooit tevoren. Dit geldt ook voor mijn vriendin, echt fantastisch. Wil jij net als ik een seksgod worden? Schaf dan de Revolutionaire Seksmethode aan en wordt een held in bed waar iedere vrouw al heel haar leven van droomt.

Koop De Revolutionaire Seksmethode

Tip: Lees ook mijn Revolutionaire Seks Methode review

Plaats een reactie