Home » Overig » Complete Ejaculatie Controle review

Complete Ejaculatie Controle review

De Complete Ejaculatie Controle is een methode waar mee je leert om het klaar komen onder controle te houden. Je voorkomt hier mee dat je te snel klaar komt en daardoor kun je dus langer genieten van seks.

In deze Complete Ejaculatie Controle review vertel ik je alles over deze methode zodat jij weet hoe het werkt en of dit wat voor jou is. Ik geef mijn persoonlijke mening over dit product en deel ervaringen.

Wie is Chris Coster?

Chris Coster Complete ejaculatie controle

Voordat ik je meer over de Complete Ejaculatie Controle ga vertellen zal ik eerst vertellen wie de auteur is. Zijn naam is Chris Coster. Over Chris Coster is online best veel informatie te vinden, zo is hij bijvoorbeeld de oprichter van de websites Erectie Expert en Te Snel Klaarkomen.

Chris Coster heeft een studie gedaan en hij is afgestudeerd als seksuoloog en als relatietherapeut. Chris heeft daardoor veel kennis op dit gebied. Over te snel klaarkomen waar de Complete Ejaculatie Controle over gaat weet hij dus veel van af.

Het is de missie van Chris om zoveel mogelijk stellen in Nederland en België te begeleiden zodat zij hierdoor een beter seksleven en ook een gelukkiger liefdesleven krijgen. Een mooi doel dus.

Chris doet dit al jaren en hij heeft door de jaren heen al duizenden mannen geholpen die te snel klaar kwamen, deze hebben van hem geleerd hoe ze hun orgasme langer kunnen uitstellen.

De methodes en tips tegen te snel klaarkomen heeft hij verwerkt in zijn boek en ook op zijn website.

Chris weet uit ervaring hoe het is om te snel klaar te komen, hij had daar namelijk zelf ook last van. Hij weet dat daar veel schaamte bij komt kijken. Door zijn eigen ervaringen weet hij precies wat jij doormaakt en wat je voelt.

Ieder wetenschappelijk artikel en ieder wetenschappelijk onderzoek over de controle over de ejaculatie leest hij. Dit doet hij al jarenlang, daardoor heeft hij heel veel kennis op dit gebied verzameld. Deze kennis vind je allemaal terug in zijn boek.

Is Chris Coster betrouwbaar?

Wanneer je de website van Chris Coster bekijkt zie je dat hij alle contactgegevens deelt op zijn website. Ook in de video’s die hier op staan is hij zelf in beeld.

Als je vragen hebt kun je gewoon contact met hem opnemen, mijn ervaring hier in is dat je snel antwoord van hem krijgt. Op LinkedIn heeft hij meer dan 200 contacten.

Dit alles maakt dat Chris Costers betrouwbaar overkomt.

Wat is de Complete Ejaculatie Controle?

complete ejaculatie controle

De Complete Ejaculatie Controle is een e-book. Dit e-book is dus geschreven door Chris Coster. In dit boek lees je alle informatie over te snel klaarkomen en wat jij hier tegen kunt doen.

Er staat heel veel informatie is het e-book en je leert allerlei technieken. Dit gaat niet alleen over de fysieke kant maar ook over wat er in je hoofd zich afspeelt en wat je daar kunt doen om je orgasme uit te stellen.

Chris heeft onderzocht wat precies de oorzaak is van een te snelle ejaculatie en hij kwam er achter dat de hoofdoorzaak in deze meeste gevallen stress is. Het kan in je hoofd zitten dat je een bepaalde angst hebt om te snel klaar te komen. Deze angst of stress zorgt er voor dat je te snel klaar komt.

Op deze manier kom je dan in een vicieuze cirkel, als je daar eenmaal  in zit is het moeilijk om daar weer uit te komen. Chris geeft allerlei adviezen en tips waarmee je deze stress onder controle krijgt zodat je er van af komt.

Relatieproblemen door slechte seks

Chris Coster merkte in zijn onderzoeken dat veel relatieproblemen kwamen omdat men slechte seks had. De oorzaak van deze slechte seks ligt in veel gevallen aan ejaculatieproblemen. Door deze ejaculatieproblemen weg te nemen kan de relatie veel beter worden. Chris pakt dit probleem wat veel slechte relaties hebben dus bij de wortel aan.

Bij mannen wordt de PC spier gebruikt tijdens de ejaculatie, deze werkt als een soort rem. Dit is een bekkenbodemspier die er voor kan zorgen dat je als man meer controle over je orgasme krijgt. Wanneer je deze spier goed onder controle kan houden en deze goed getraind is kan dit zorgen voor een betere beheersing van de penis en het dan ook voor hevigere zaadlozingen zorgen.

Chris leert je in de Complete Ejaculatie Controle hoe je deze spier beter onder controle kan houden.

Wat heb je aan de Complete Ejaculatie Controle?

orgasme uitstellen

Nu je weet wat er in de Complete Ejaculatie Controle behandeld wordt is de vraag wat heb je hier aan? Er zijn volgens mij 3 belangrijke punten waar bij je dit winst op gaat leveren.

  • Ten eerste heb je de winst op seksueel gebied, je kunt veel langer van elkaar en van de seks genieten als je het klaar komen uit kunt stellen.
  • Ten tweede bevat dit e-book concrete oefeningen die je direct in de praktijk kunt toepassen. Daardoor heb je geen zalfjes of pilletjes nodig. Je leert om alles direct bij de bron aan te pakken op een natuurlijke manier. Als je dit eenmaal onder controle hebt heb je hier voor altijd plezier van.
  • Ten derde neemt je zelfvertrouwen ook toe, je angst over te snel klaarkomen is weg en je weet hoe je je pc spier onder controle kunt houden. Dit zorgt voor betere bed prestaties waardoor je hier geen stress meer hebt.

Zoals je ziet zijn er veel voordelen maar het belangrijkste is dat je hiermee je seksleven verbetert. Dit kan weer relatieproblemen voorkomen.

Er zijn al vele duizenden mannen die dit e-book gekocht hebben en die daar nu profijt van hebben. Er zijn veel positieve recensies over dit e-book te vinden.

Een voordeel is ook dat je direct via de mail contact met Chris Coster kunt leggen, dat is erg laagdrempelig en zo kun je vragen aan hem stellen. Deze vragen worden door Chris vakkundig beantwoordt wat ook weer iets zegt over de betrouwbaarheid van Chris.

Te snel klaarkomen is een onderwerp waar je niet zo gemakkelijk over praat. Door de laagdrempeligheid is het makkelijker om met Chris contact hier over te hebben.

Voor wie is de Complete Ejaculatie Controle?

Nu je zover bent in deze Complete Ejaculatie Controle review weet je dat het belangrijk is dat je je orgasme kunt uitstellen en zo meer van seks kunt genieten. Doordat het langer duurt voordat je klaar komt levert dit jou en je partner ook meer plezier in seks op.

Als je te vroeg klaar komt is dat niet alleen voor jou als man vervelend maar ook voor je partner. Er zijn veel mannen die al na een paar minuten klaarkomen. Bij hetero stellen kan de vrouw dan ook niet genieten van de seks omdat het allemaal veel te snel gaat.

Te snel klaarkomen kan dan weer een negatieve invloed op de relatie hebben. Het zorgt er voor dat je gaat twijfelen. Je gaat je afvragen of je partner het nog wel leuk vindt om seks met jou te hebben. Of misschien vraag je je wel af of je partner niet buiten de deur op zoek gaat naar een andere sekspartner die beter is in bed en waar ze meer van kan genieten.

Het gaat er dus niet alleen om dat jou ejaculatie of seks beter wordt. Doordat de intimiteit beter wordt wordt jouw relatie in zijn geheel beter.

Bespreekbaar maken

Omdat dit een pijnlijk onderwerp is bespreken veel stellen dit niet. Je wilt elkaar immers niet kwatsen en daarom zal je vrouw of je vriendin niet zo snel zeggen dat ze baalt van jou te snel klaarkomen.

Maar je voelt het wel aan dat ze er van baalt en daardoor baal je zelf ook weer. Dit levert je stress op en dat zorgt er weer voor dat je nog sneller klaar komt. Dat wil je niet, daarom moet je uit die vicieuze cirkel stappen en er voor zorgen dat je dit probleem oplost. En dat kan met de Complete Ejaculatie Controle.

Complete Ejaculatie Controle bestellen

devices

Als je de Complete Ejaculatie Controle besteld en deze betaald hebt wordt je doorgestuurd naar een pagina waar je het boek en de bonussen kunt downloaden.

Je krijgt namelijk ook nog een aantal bonussen gratis bij dit boek, daarover vertel ik je verderop meer.

Je kunt het e-book en de bonussen downloaden en vervolgens op ieder apparaat bekijken, je computer, laptop, tablet of je telefoon. Dit kun je doen waar en wanneer jij maar wilt. Ook kun je het boek uitprinten als je dat zou willen.

Na de betaling ontvang je per e-mail ook een factuur voor je administratie. Je kunt dus direct aan de slag als je dit boek koopt!

Daarnaast geldt er nu ook nog een leuke korting op dit boek, via de onderstaande actieknop kun je van deze korting gebruik maken.

Koop de Complete Ejaculatie Controle nu met korting en ontvang gratis 7 bonussen

Ervaringen met Complete Ejaculatie Controle

ejaculatie uitstellen

In deze Complete Ejaculatie Controle review vertel ik je ook mijn eigen ervaringen. Toen ik er aan begon dacht ik werkt dit wel? Ik had al veel op internet gelezen over te vroeg klaarkomen. Ik kwam er achter dat het boek veel technieken en informatie bevat die je niet zomaar op internet vindt.  

Het boek bestaat uit 80 bladzijden die vol staan met informatie en technieken om je orgasme uit te stellen. Ook ziet het boek er duidelijk en overzichtelijk uit en ook de vormgeving is mooi.

Het boek bevat oefeningen die je direct kan doen zo kun je alles meteen in de praktijk toepassen. Welke oefeningen dat precies zijn kan ik je in de Complete Ejaculatie Controle review natuurlijk niet vertellen, daarvoor moet je het boek lezen.

Het boek is vlot geschreven waardoor het goed weg leest. Chris legt duidelijk uit waarom iets zo is.

Bonussen

Zoals ik al aangaf krijg je bij de Complete Ejaculatie Controle van Chris Coster ook een aantal bonussen. Deze bonussen kun je geheel gratis downloden nadat je het boek hebt gekocht. Ik zal deze bonussen hier noemen.

  1. Veilig Voorspel Voorbij Hier in worden manieren besproken om door het voorspel te komen zonder dat je klaar komt.
  2. Orgasme Zonder Penetratie In dit boek staan tips en adviezen om je partner orgasmes te geven zonder penetratie.
  3. PC Spier Gids & Trainingsplan Er wordt beschreven hoe je je pc spier traint en het daardoor langer uithoudt in bed.
  4. Voor Altijd Beheersing Programma Dit gaat over hoe je je vroegtijdige ejaculatie voor altijd beheerst.
  5. 7 Tips voor meer plezier in je seksleven Maak je seksleven minder beladen en spannender en speelser met deze 7 tips.
  6. Je partner het bed verleiden in 3 stappen Hoe maak je haar enthousiast voor seks en hoe krijg je haar sneller in bed.
  7. Levenslange updates Voor het boek Complete Ejaculatie Controle ontvang je levenslange updates, dit houdt in dat je gratis een nieuwe versie kan downloaden zodra deze beschikbaar is.

Deze 7 bonussen kun je dus gratis downloaden als je de Complete Ejaculatie Controle koopt. De bonussen zijn naar mijn idee een prima aanvulling op dit boek. In de bonusboeken worden bepaalde onderwerpen dieper behandeld waardoor je er nog meer uit kunt halen.

Wat kost Complete Ejaculatie Controle?

tips tegen te snel klaarkomen

Voor de Complete Ejaculatie Controle is er nu een actie waarmee dit boek inclusief de bonussen 67 euro kost. De normale prijs voor dit alles is 190 euro dus dat betekent dat je nu een hele mooie korting krijgt en maar 67 euro betaald.

Als je ziet wat je voor dit bedrag allemaal krijgt vind ik dit persoonlijk een mooie prijs. Helemaal als je hiermee van je ejaculatie problemen af komt en je seksleven en daarmee ook je relatie weer een stuk beter wordt. Dat is die paar tientjes meer dan waard.

Eigenlijk is hetgeen je ervoor terug krijgt niet in prijs uit te drukken, je seksleven en je relatie met je partner is je immer veel meer waard. Geen pilletjes of zalfjes maar een éénmalige aanschaf die effectief is en geen bijwerkingen heeft.

Niet goed geld terug

En om deze aanbieding helemaal compleet te maken is er ook een niet goed geld terug garantie die geldt tot 30 dagen na de aankoopdatum. Dit houdt in dat je je geld terug kan vragen als je niet tevreden bent met de aanschaf.

Je loopt op deze manier dus geen risico. Door de goede recensies over dit boek heeft Chris deze termijn op 30 dagen gezet. In de praktijk komt het namelijk weinig voor dat iemand het geld terug vraagt. Bijna iedereen houdt boek en gaat met de adviezen en de tips aan de slag om de ejaculatie en het seksleven te verbeteren.

Het is altijd handig om dit boek en de bijbehorende bonussen in je bezit te hebben, zo kun je het later altijd nog eens nalezen als je iets niet helemaal goed meer weet.

Complete Ejaculatie Controle kopen of niet?

Het is natuurlijk je eigen keuze of je de Complete Ejaculatie Controle gaat kopen of niet. In deze Complete Ejaculatie Controle review heb ik beschreven wat het boek precies inhoudt en wat je allemaal krijgt. Ook mijn eigen ervaringen heb ik besproken.

Ikzelf ben blij dat ik dit boek gekocht heb, ik heb mijn orgasme nu veel beter onder controle waardoor in nu veel betere seks met mijn partner heb. Ook mijn partner is er blij mee want die geniet nu veel meer van de seks en heeft er ook veel meer zin in.

Mocht je dit ook willen dan kun je nu gebruik maken van de aanbieding waardoor je nu maar 67 euro betaald in plaats van de normale prijs van 190 euro. Na aankoop kun je het boek en de 7 gratis bonussen direct downloaden zodat je vandaag nog aan de slag kunt gaan en zo snel mogelijk meer kunt gaan genieten van seks met je partner.

Natuurlijk is er ook nog de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Via de onderstaande knop kun je van deze aanbieding gebruik maken en direct beginnen met het verbeteren van je seksleven.

Koop de Complete Ejaculatie Controle nu met korting en ontvang gratis 7 bonussen

Veel gestelde vragen

Er er een korting?

ja je kunt het boek nu via onze website met een leuke korting kopen.

Ontvang ik gratis bonussen?

Ja je ontvangt nu 7 gratis bonussen bij het boek.

Plaats een reactie