Anus of vagina bleken met Sterwit

Sterwit is een crème waarmee je je huid kunt bleken. Deze crème kun je prima gebruiken voor intieme delen zoals de vagina of de anus. Daar is de huid vaak wat donkerder. Als je dat niet mooi vindt dan is daar nu dus een goede en veilige oplossing voor. Je hoeft niet naar een arts of een schoonheidsspecialiste, je kunt het bleken gewoon zelf thuis doen. In deze review laten we je kennismaken met Sterwit en vertellen we je hoe je dit veilig kunt gebruiken voor het bleken van je huid.

Wat is Sterwit crème?

anus vagina bleken

Sterwit crème is een product dat is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Daardoor kun je het ook veilig gebruiken voor intieme delen zoals de vagina of de anus. Het bevat uitsluitend bestanddelen die de gevoelige huid niet aantasten.

Sterwit is gewoon vrij te koop, je hoeft er dus niet voor naar de huisarts of een andere arts. Dit is voor veel mensen prettig, omdat praten over het willen bleken van de huid vaak erg gevoelig ligt. Niet iedereen staat het positief tegenover. Niet iedereen snapt waarom andere mensen dit willen of belangrijk vinden.

Als het voor jou wel belangrijk is dan kun je de veilige Sterwit crème gewoon veilig thuis gebruiken. Bijkomend voordeel is dat het uiteindelijke resultaat blijvend is. Je hoeft dit middel dus niet de rest van je leven te gebruiken, zodra je tevreden bent over het resultaat kun je ermee stoppen.

Klik hier om Sterwit te bestellen

Hoe werkt Sterwit crème?

De Sterwit crème werkt heel subtiel. De natuurlijke ingrediënten doen hun werk precies op de juiste manier. Allereerst wordt de huid ontdaan van schilfers. Hierdoor wordt de huid lichter doordat het pigment in de huid minder kleur afgeeft. De doorbloeding van de huid wordt verbeterd waardoor er zich gemakkelijk nieuwe huidcellen vormen. Die zijn lichter dan hun voorgangers, zodat de huid blijvend lichter wordt. Het uiteindelijke resultaat hangt af van je huidskleur en huidtype, maar er treedt altijd een verbetering op.

Zo gebruik je Sterwit voor het beste resultaat

sterwit anus vagina bleken

Breng de Sterwit crème aan op een droge, schone huid. Dit doe je bij voorkeur tweemaal daags, dus ’s morgens en ’s avonds. Breng een kleine hoeveelheid aan en laat dit goed intrekken. Als je Sterwit gebruikt op een plaats die je niet goed kunt zien, zoals de anus, dan kun je eventueel een spiegel gebruiken.

Zorg ervoor dat de huid zo glad mogelijk is. Voordat je begint met de behandeling is het dus belangrijk om de huid te scheren of anderszins te ontharen indien van toepassing. Als je de Sterwit crème op deze manier toepast is de kans op een goed resultaat het grootst.

Zijn er bijwerkingen bekend?

Bij ieder product dat je gebruikt kunnen er bijwerkingen optreden. Omdat Sterwit is gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten is de kans daarop klein. Als je twijfelt kun je de crème ook op een minder gevoelig deel van de huid aanbrengen, zoals je onderarm. Natuurlijk wil je de huid daar niet bleken, maar één of twee keer opbrengen zal dat effect ook niet hebben.

Als je huid niet allergisch reageert kun je het product vrijwel zeker ook op de gevoelige huid van de anus of de vagina gebruiken. Mocht je toch bijwerkingen ervaren, dan is het natuurlijk belangrijk om direct het gebruik te staken en eventueel de huisarts te raadplegen.

Waarom gebruiken mensen crème om de huid te bleken?

De belangrijkste reden waarom mensen Sterwit crème gebruiken is omdat ze net blij zijn met de donkere huid rond hun anus of vagina. Dit kan leiden tot grote onzekerheid en dat belemmert je dan weer in het leggen van contacten.

Als je bang bent dat iemand je niet aantrekkelijk vindt dat negeer je waarschijnlijk liever een flirt in de kroeg of de aandacht van die leuke collega of die knappe man o vrouw die je iedere dag in de trein tegenkomt als je naar je werk gaat. Maar dat is dus nergens voor nodig. Je kunt de huid op een natuurlijke en absoluut onschadelijke manier bleken.

En je kunt stoppen op het moment dat jij het resultaat voldoende vindt. Daarna hoef je je er nooit meer zorgen over te maken. Omdat Sterwit crème vrij verkrijgbaar is hoef je ook niet met je ‘probleem’ naar de huisarts als je dat niet wilt. Je kunt het gewoon zelf oplossen.

Andere toepassingen van Sterwit crème

Sterwit crème is ontwikkeld voor het bleken van de huid en wordt relatief vaak gebruikt voor het bleken van de vagina of de anus. Maar er zijn meer plaatsen op je lichaam waar je last kunt hebben van te veel pigment. Onder je oksels bijvoorbeeld.

Misschien heb je wel een ontsierende pigmentvlek in je gezicht of op een andere zichtbare plek. Ook daarvoor kun je de crème van Sterwit natuurlijk prima gebruiken. Een plaats die goed in het zicht is, bijvoorbeeld je gezicht of je onderarm moet je wel voorzichtig behandelen. Als je te lang doorgaat met de crème kan de huid te licht worden en dat is vast ook weer niet de bedoeling. Houd het proces van bleken dus goed in de gaten en stop zodra het resultaat voor jou voldoende is.

Waar kun je Sterwit crème kopen?

sterwit huid bleken korting

Sterwit crème is niet te koop bij grote drogisterijketens of in warenhuizen. Je kunt het heel gemakkelijk online kopen op de Nederlandse website van Sterwit. Als je meerdere tubes tegelijk koopt profiteer je bovendien van een aantrekkelijke korting. Je kunt veilig en anoniem online bestellen, je ontvangt je producten in een neutrale verpakking. Bovendien kun je op de website alle informatie lezen die je misschien nog mist voordat je besluit om het te gaan proberen.

Klik hier om Sterwit te bestellen

Hoe denken gebruikers over deze crème?

Het is logisch dat je Sterwit crème misschien niet zomaar durft te gebruiken. Want het doet natuurlijk wel iets met je huid en het resultaat is permanent. Stel nu dat je het toch niet mooi vindt? Maar veel gebruikers zijn erg positief. We laten er een aantal aan het woord:

Review van Annet uit Rotterdam:

‘Ik vond mijn vagina nooit mooi. Iedere keer als ik haar bekeek met een spiegel kon ik me niet voorstellen dat een man me aantrekkelijk zou vinden. Dat maakte me zo onzeker dat ik geen contact durfde te leggen en maar snel mijn hoofd omdraaide als een vriendin zei dat ik sjans had tijdens het stappen. Tot mijn beste vriendin mij in vertrouwen nam en vertelde dat zij Sterwit crème had gebruikt om haar vagina te bleken.

Ze was heel blij met het resultaat vertelde ze. Ik heb meteen de website opgezocht, alle informatie gelezen en de crème ook besteld. Na enkele weken gebruiken zag ik resultaat en ik ben er echt heel blij mee! Eindelijk voel ik me zeker. En raad eens: Een maand later leerde ik een leuke man kennen, we hebben het heel fijn samen’.

De ervaring van Dave uit Leiden

‘Ik val op mannen en dan is anale seks natuurlijk belangrijk. Ik voelde me altijd wat onzeker over mijn anus. Mannen die ik ontmoette hadden altijd een mooie lichte anus, hoe kwamen ze daar toch aan? Ik durfde het in het begin nooit te vragen. Ik kreeg overigens ook geen commentaar van mijn dates. Totdat ik mijn huidige vriend ontmoette.

Omdat de relatie met hem serieus werd hadden we vaak lange gesprekken, ook over seks en over ons lichaam. Hij vertelde dat hij helemaal geen moeite had met mijn donkere anus. Maar als ik er wat aan wilde doen dan wist hij wel een goed middel, Sterwit crème, gewoon online te bestellen. Dat heb ik dus dezelfde dag gelijk gedaan. Ik heb het een tijdje gebruikt en volgens mijn vriend is het resultaat het aankijken zeker waard, haha’.

‘Een aanrader’ schrijft Lois uit Utrecht

anus bleken

‘ik vind Sterwit crème echt een aanrader. Ik werk al een aantal jaren als high class escort en ontmoet veel binnenlandse en buitenlandse klanten. Sommige daarvan hadden ‘kritiek’ op mijn donkere sterretje tussen de billen. Dat zette me aan het denken om daar iets aan te doen. Ik zie er goed uit, sport veel om mijn lijf in conditie en aantrekkelijk te houden.

Dan moet ik aan mijn anus ook maar wat extra aandacht geven toch? Ik bestelde de Sterwit crème online en ging het meteen gebruiken. Een paar weken later bezocht ik een klant en die gaf me een compliment over mijn lekkere kont én over mijn mooie anus. Ik kreeg zelfs een extra fooi. Dus ik ben een tevreden gebruiker’.

Conclusie: Is Sterwit crème een aanrader?

Sterwit crème is een natuurlijk product dat uitsluitend is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Je kunt het dus vrijwel altijd veilig en zonder problemen gebruiken. Een allergische reactie is zeer zeldzaam. Je kunt zelf bepalen welk resultaat je acceptabel vindt. Je kunt het product online bestellen wat het kopen laagdrempelig maakt. Kopen kan als je wilt zelfs anoniem. Het is zeker het proberen waard als je je onzeker voelt over te veel pigment rond je anus, rond je vagina maar ook onder de oksels of op een andere plek op je lichaam. Veel tevreden gebruikers gingen je al voor.

Klik hier om Sterwit te bestellen

sterwit

Plaats een reactie